Yang Terlepas Datang Berganti...

Masih teringat peristiwa minggu lepas bila I perasan notis pengambilan hadiah untuk satu contest online telah tutup sejak akhir tahun lepas. Disebabkan nama pemenang hanya ditepek di laman web tanpa diberitahu secara lansung samada melalui phone atau email. So memang I tak perasan langsung. Bila I called person in-charge, die kata sorry takleh claim sebab lebih dari duedate utk mengambil hadiah. Masa tu rasa frust jugaklah tapi nak buat macam mana takde rezeki...

Tup2 semalam petang hubby balik bawa bungkusan parcel menang barangan yang lebih kurang sama yang sepatutnya I dapat...huhu..tapi kali ni dari contest yang lain...Grand Prize for "The Taking of Pelham 123" Contest anjuran Utusan/Buena Vista...

Syukur....

Comments

yatie chomeyl said…
alhamdulillah, dpt ganti hadiah yg lagi best dr yang terlepas tu
tu la yatie...rezeki..syukur...hopefully rezeki u yang pergipun berganti amin...

Popular Posts