Bila Mummy terpaksa bekerja... (Dedet penin!)

Cuti balik kampung terpaksa dipendekkan disebabkan Mummy kena kerja... Last Friday, Mummy terpaksa masuk kerja sebab ada hal penting (kononnya ada org kayangan turun melawat hahaha)... So, I yg 'terlebih cuti' terpaksa bawa anak2 mengisi masa lapang... Pagi2 bila tanya nak breakfast apa, I dapat macam2 feedback... I decide follow majoriti (plus ikut selera si kenit sebab cute sangat request)... "Ded, fiq akan oti anai".. hahaha

Si Afiq yg heppi lepas 'menang' sesi pilihan sarapan...
Yana kalah sebab menu trademark dia sama je tak pernah berubah (nasi lemak hahaha)
Akid yg 'frust' sebab takleh g McD... (takde benda lain ka nak makan?)...
Si Anaqi cam biasa nak roti canai telur... majoriti 2/4 so rezeki mamaklah hehehe... so lepas makan pergilah jengjalan OU... dah sampai OU cam biasalah diorang buat cam rumah mak nenek diorang.... aii...

Comments

BestBro said…
Sape tu orang 'kayangan' tu Ayu? Aku baca2 cerita ko terus jadi tertarik ngan perkataan tu. Huhuhu.
posting dari dedet la bro..bukan aku...kena tanya zul..huhu

comelnya si afiq..sengih..akid blur dan yana yang selebet..hahah
Hermit said…
Yo bro, semua posting ayu ada signature kat bawah tu.. aku nyer takde... anyway,"org kayangan" tu agaknya saki-baki pengikut AyahPin from 'sky kingdom' lah wahahaha...
BestBro said…
@Ayu
Alamak! Sori Ayu. Aku memang kompius sket tak tau saper yang post sebenarnya. Disebabkan aku tak tau, aku main teka jela yang post tu engko. Sebab yang ni blog engko.

@MyBro
Timaseh. Nasib baik ko bagitau. Next time takde la aku kompius lagi.

Popular Posts