Crocband free untuk hubby, dinner berdua & tonton movie bersama!

I dapat voucher dari 8tv Quickie...terus ajak hubby pergi Ikano Crocs....

Banyaknya fesyen2 yang terkini dan cun2...

Mula-mula I ingat nak amik untuk diri sendiri tapi cam tak berkenan ngan paten die...so kasi kat hubby die choose kaler putih (cam kasut sekolah lak haha)...harga boleh tahan RM139..Crocband design baru dari Crocs...ambik jer dah free doh bersyukur alhamdulillah...


lepas tu kitaorang pergi dinner berdua kat TGI Friday at The Curve... layanannya memang tip-top...yang kelakarnya kitaorg tersilap ikut pintu belakang...orang lain beratur panjang kat pintu depan..hehehe...

Mac Cheese...yang ada makoroni dan cheese..sedap...I makan ni pun sah rasa kenyang yang amat..

Lupa dah nama menu ni (new menu)...tapi ayam ngan keledek goreng... sos die sedap banget..ada rasa cheesy dan spicy sikit..

dessert for me....brownies n Ice-cream...manis berbenor...siap tapau bawak balik huhuhu

ended tengok movie ngan hubby..citer Wolfman...tiket free..hehehe..

Yo lah maknya SinChan semuanya nak free..hehehe...(makan hubby sponsor cam biase)

Gambate!!

Comments

mama zharfan said…
congrats ayu!! ni mcm celebration for special event (like wedding anniversary ;) ;) i pernah mkn sekali ajer kat TGI tu..mahal banget!! jelous u dpt dating berdua ;) i kena tunggu ariff besar sikit baru boleh dating :p
hoho anniversary lambat lagi suzz...lama dah kitaorang tak keluar berdua..so memang cam dating ler..hhuhu
mama zharfan said…
ayu...i tag u utk join contest by funky chic ..cotest tu nama like princess photo contest. kalau ada masa u join yer ;)

Popular Posts