Dalam kesibukan mengejar masa

Selepas cuti raya cina, kerja marking dah selesai, tapi kerja-kerja belajar, compilation bahan mengajar tak settle2 lagi..ditambah pula dengan nak tengok Anaqi belajar..dia ada Ujian sebaik sahaja sesi persekolahan bermula selepas cuti..tapi nak upadate gak tentang hadiah hasil I join contest blogging.... lucky draw..dari Midiaidabiz Giveaway.....best boleh ganti "glove" masakk I yang lama tu...
ni dari ayu_slamzer..dapat pengalas peti ais
( i memang takde...so pemberian ini memang penuh bermakna)

tapi paling best dapat makan donut fav....big apple ler...best2...


Comments

Popular Posts