Kejar Skuad Myvi Era...

Cerita ni berlaku hari Isnin (1/2/2010)..act bukanlah I beria kejar...sebetulnya kebetulan berada area TTDI, then kebetulan juga dengar Lintasan Skuad Era yang sedang berada di Pusat Komuniti Jln Athianapan...I pun apa lagi bergegas pergi ke situ untuk memeriahkan lagi keadaan.

Sampai2 dari jauh sudah nampak lori Mister Potato..adi fashla pun ader time tu...macam2 aktiviti yang dibuat..antaranya main game dalam kumpulan, tiup belon sampai pecah, kuiz dan macam2 lagi..
Antara goodies yang diperolehi semasa sesi bersama lintasan Skuad Myvi Era...

Lepas pungut kerepek Mister Potato banyak2, I pun bawak Yana dan Anaqi makan kat Restoran Puteri (belakang Secret Resepi )...sedap dan harganya agak berpatutan...
Korang rajin kejar Skuad2 dari radio ni tak...hehe..(rasanya kali ketiga kot I join skuad Era)..huhu

Comments

Roxy Zai said…
wah..slalu jerr dgar bnda ni kat radio..haha..rajinnyerr mdm kejar dorg nih!!^_^
yatie chomeyl said…
smpt u kejar diorg erk..dpt gak goodies wat kudap-kudapan..jadi lah ye hihihi
zai- memandangkan minggu ni last week utk mengajar...bolehlah kerja huhu

yatie- bila sampai kat situ segan gak...tapi bila die start agih brg free terus hilang sifat kemaluan tuh hehe
hahahha...penah kejar penah kejar...kebetulan dia lalu kawasan i lalu. Mix Fm Cruise...hihihiih...bukan sekali, 3 X.....
wahh...i tak pernah terserempak dengan Mix fm cruise...cuma era ngan fly fm jer pernah...hebat jugakla u ni..hehe
hihi....kejar sampai dapat....i kejar area taman paramount, kelana jaya dan damansara jaya......kebetulan kat umah my mum...apa lagi...serbuuuuuu

Popular Posts