Kenapa saya suka Tahun Baru Cina

Antaranya sebab hamper2 yang akan hubbyku dapat dari client takpun contractor yang pernah kerja bersama dengan company Encik Hubby...(hamper dari Encik Ibrahim)
limau biasanya boleh dapat berkotak2..samada dari company sendiri takpun dari client...

Duit bonus hubbyku..straight jer masuk ke dalam ASBku...simpanan kami satu famili...alhamdulillah setakat ni Raya Cina dan sekali-sekala waktu perayaan Hari Raya tak pernah miss untuk dapat Bonus...
He He..semalam I dapat call Quikie 8tv...yeah dapat hadiah lagi..alhamdulillah

Comments

mama zharfan said…
congrats ayu!! murah rezeki u ;) eh...u memang lucky dgn quickie ni..dh few times menang kan ;)
susah suzie to get tru,,,berapa kali dail...tapi jadi yang second caller...nasib baik anak tak meragam mlm tadi....
Shifa said…
akak memang lucky! asyik dapat hadiah je.. best.. best..
shifa -tapi akak jarang lucky..tang lucky draw...hehe
Hermit said…
yelah u suka Mi.. tapi dekat2 CNY memang pressure,ngan nak prepare the whole year project report, nak kena menjawab kalau ada yg rugi lagih, insentif calculation for sub-con blablablabla...lagi kena mengadap muka BB yg dah keluar semua kaler.. hijau, biru, merah.. aii... tu belum kira dah macam jadi part-time ahlong.. (dah boleh simpan cat merah dalam dugong dah) hahaha... ;p

Popular Posts