Kenny Rogers...

Sementelaah abis bershopping sakan..beli limau 15 kotak untuk opis Dedet kat Giant Kota Damansara...kami pun terus gi lunch kat Kenny Rogers kat situ...tempat die kecik jer..pelanggan oklah..takdelah ramai sangat..servis cepat dan efisien...huishh..tak sempat berlapar lama...so gambar diatas yang kelam2 menunjukkan Yana dengan bersungguhnya makan banana muffin yang masih panas...
Anaqi dan Mr. Kenny Rogers..ada kot tempias2 sikit (walaupun kitaorang confirm takde kena mengena ngan Mr. Rogers ini)...Lebih2 lagi kalau dilihat dari segi tang mata...

bila makanan dah sampai..apa lagi semua makan tak angkat kepala...so kitaorang pilih set famili RM62...1 grilled bbq chicken, 4 bowl side dishes dan 4 muffins.


cam kecik jer rupa ayam ni kan..tapi cukuplah untuk kami makan sekeluarga...dah cam karnivor lak rasa..hehe..tapi side dishes ader salad...so still spesis mamalia lagi..hek..

Comments

uihhh kalau karnivor...i tumpang lalu dulu....tambahan skrg berbdn 2.....silap haribulan u ngap kang....haru....
hahah...sentiasa lapor I ni ezz...huhu

Popular Posts