Minum air berkarbonat Cap Ayam

Beli sedozen kat kedai berhampiran umah Mek... RM10.50... botol ala2 rupa botol kicap, jenama Cap Ayam..kalau kat Kelantan biasaler nampak..kalau kat KL nun payah no....rasanya brand ni dari Kelantan Malaysia (tak tahu lak kalau dari Siam huhu)
Air berkarbonat perasa ni paling diminati... tuan model, pose tak nak kasi tunjuk muka... hahaha model air berkarbonat Cap Ayam...

Sekali lagi ya..model bersama air berkarbonat Cap Ayam perisa Sarsi..

Model kedua minum air dengan penuh rasa sensasi..hahaha...Rais aka Pak Usu...menunjukkan cara minum dari pandangan sisi...minum duduk la weiii..

Akid JunPyo versi Malaysia...kecik2 bapak die dah kasi minum air berkarbonat ni..nak kena sekeh ngan mummy die ni...nasib baik hensem...haha (maknya yang perasan tahap melampau)

Akid dan Akief (sepupu die ni)...cam teguk botol kicap ajer korang ni...hahaha...eloklah demo minum air ni yo...kalau selalu minum aku lesing jo....hahaha...
Sokonglah Barangan Buatan Malaysia..Air Berkarbonat Cap Ayam (cap jenama Kicap kan hahaha)

Comments

Drama Mama said…
haha ingatkan minum kicap. sedap ka air ni?

btw, come join our giveaway for a chance to win our delectable diaper cupcakes ;-)

http://twinkywinkystars.blogspot.com/2010/02/join-our-diaper-cupcakes-giveaway_12.html
BestBro said…
@Ayu
Silap tu Ayu. Bukan Bikarbonat (Bicarbonate), yang sebetulnya ialah Berkarbonat (Carbonated). So dalam bahasa Melayu rasanya yang betul ialah Minuman Berkarbonat. Anyway, Selamat Hari Raya.


@MyBro
Berapa botol yang ko sapu bro? Pecah rekod tak?
DramaMama- boleh tahan gak rasa air die,,,huhu..insyaAllah ada kelapangan boleh join giveaway yang dianjurkan...thanks invite

BestBro- haha...aiseh haha..trimas bro buat pembetulan..nasib baik umah aku duk level 1 kalau tak lama doh aku terjun bangunan tinggi..hahah

Gong Xi same2 to u
BestBro said…
Aik! Style ayat macam MyBro. Ni yang post artikel ni Ayu ke engko, bro?
Hermit said…
yo bro... posting ayulah... (takkan aku buat silap camtu kot? wahahaha)... jom yamseng air cap ayam bro.. aku kat KL nih hehe
BestBro said…
Yang reply komen aku yang mula2 tadi tu pun Ayu ke? Hebat kau! Sampai Ayu pun terikut2 dengan style ayat ko.

Yamseng? Takde masalah, bro.
ainz said…
katne nak beli nie....biasa jual air loncan je....saya kat bukit sentosa,rawang selangor...

Popular Posts