Suka-suka dapat kuali

Hasil titik peluh mengumpul setem penebusan Giant...90 mata dapatlah kuali tak sebesar mana huhu.. tu pun ehsan beli barang untuk company dedet (kes volunteer tolong belikan dengan niat suci nak kumpul setem..haha)..7 Giant kat kawasan Lembah Klang semuanya habis stok...sedih gak ada rasa frust sebab penat weh kumpul setem..
so bila balik KB..terus gi Giant kat depan Pasar Khadijah..banyaknya stok periuk die...ore Kelate tak ngajin tuko ko?...adik ipar ku yang baik hati bagi lagi setem....so dapatlah kuali yang paling kecil (70 mata) dan kuali besar sikit (90 mata)...cam banyak lak kuali kat umah ku ini..hahah..tak berasap lagi tak tahuler...

lepastu gi pekena sotong kering bakar..sedap kalau cicah ngan sos...best2..mulut bau satu kereta tak hengat....

Comments

Lepas ni bolehlah ayu masak pepe then kita serbu rumah ayu...hihihi...hidangkan sekali air cap ayam....
boleh no hal...jom jom...orde masakan kena seminggu lebih awal..kena praktis dulu..haha..air cap ayam tu kena order tuh dari kelate..hehe

Popular Posts