Giveaway... wanna be my hot lucky girlz?

kenapa, sebab, mengapa...apa-apa jua alasan saya nak jadi Hot Lucky Girls dari azimaDIYshop...jawapan membijak dari saya adalah:

H - Hot..panas..panas...berapi lagi tuhh..saper tak nak jadi HOT kan...huhu
O - Ohh...bila pakai baju berbunga, jom bergaya cam gambar yang tertera di banner
T - Terbuka untuk blogger dan bukan blogger **Boleh klik link bawah untuk keterangan lanjut mengenai Giveaway ini ya..

L - Lucky adalah bertuah maksudnya dalam bahasa melayu...so harap2 adalah LUCKY tu melekat kat diri...:)
U - Unik dan versatil....baju berbunga-bunga...sungguh cantik di mata
C - Comel...padanan tudung ngan blouse memang comel
K - Ku memang minati merah ke maroon...walaupun kulit ini tak secerah mana..:P
Y - Yang pasti boleh tambah koleksi pakaian peribadi...sungguh lah best rasanya...

G - Gembira pasti punya..senyum sampai ke telinga kalau dapat hadiah ni...
I - Impian setiap anak dara bahkan mak dara nak sentiasa bergaya untuk maintain muda
R - Rekaan tersendiri dan terkini dari puan empunya penganjur Giveaway (betulkan??)
L - Lain dari yang lain..pastinya istimewa (ruginya saya tak tahu dan tak ada skil dalam menjahit)
Z - zzzZZZzzz..shhhh free weh kalau ada rezeki...meh semua KLIK sini untuk tahu lebih lanjut mengenai Giveaway ini!

Comments

azima said…
salam..
tq kerana sudi join giveaway sy. moga2 ada rezeki & jadi my hot luck girlz kay~ :)
terima kasih kerana sudi singgah

Popular Posts