Hari ni Besday saya yang ke....

oooOOOoooo biarlah ianya menjadi rahsia...hahaha...tapi sebenarnya ramai yang dah tahu umur saya huhu (esp kengkawan rapat dan kenalan FB)...pagi ni buka e-mail memang berderet2 msg masuk wishing hepi besday... tq untuk ingatan dan doa dari kalian ya... Ni bukanlah hadiah rasmi besday tapi saya gi collect hadiah ni smpena besday saya kahkah (menang dari Mami&Baby)

Ni pun bukan hadiah besday yg rasmi...kebetulan dapat cabutan bertuah first prize (dari IIUM Endowment Unit sempena Quality Day)...baru amik dari Kak Siti (die tolong amik)

Ni semua saya belanja sakan masa Sale kat Jusco Mid Valley (guna voucher free). Saya anggap ni hadiah besday dari diri sendiri huhu...

Disebabkan hari ni Besday saya... so Jusco bagi "Gift Coupon" dan saya aim... cincin dari Tomei...dari hubby saya... ok tak huhu

Guna voucher dapat diskaun...dengan harga yang berpatutan... Cincin diatas bukanlah yang saya dapat...belum beli lagi...weekend ni kot...huhu...

ooo saya yang sentiasa Muda...:)

Comments

mama zharfan said…
hepi besday ayu!! lawa cincin tu ;)
Happy Birthday Ayu!!! Cincin tu unik la....cantik.....i tak suka pakai cincin. Jadi cincin kahwin tak pakai la. Sian cincin i.... :-( i tau umur u hahahahha....sama umur ngan adik bawah i......
mama zharfan said…
sama ler kita ezz...i pun tak suka pakai cincin!!cincin kawin simpan ajer :P tp i suka pakai bracelet/bangle/necklace/anklet..gold ajer :P
ezz n suzz...i tak beli lagi cincin tu...baru berangan nak design cam tu..hehe...takde idea nak apa utk hadiah hari jadi..bantai jer cincin huhu...(ada 1 cincin kahwin yang pakai bila time raya jer dan 2 cincin yang dah kemek)

ezz....u ada adik sebaya I ya...kem salam eh...
Ye ayu tahun ..... hihihihi.....nanti i kirim salam... :-)

Popular Posts