Blogger's Night dan Manhattan Fish Market

Malam 7hb April 2010, I dan hubby menghadiri Blogger's Night anjuran Nuffnang di Cathay Cineplexes, Cineleisure Damansara...
Sampai dekat pukul 8 malam, dah ramai orang yang beratur panjang..untuk pendaftaran.

Disediakan juga jamuan malam untuk semua bloggers yang hadir pada malam itu..

Best dapat jumpa ngan top bloggers Malaysia seperti Azwan Ali, Ninie, Wan Beautifulnara, Red Mummy, Shoalin dan ramai lagi...


ada juga sesi make-up percuma dari Rimmel...

Disebabkan majlis itu bermula agak lewat dan movie "Kick Ass" start kul 9.30 malam, I ngan hubby pun pergi makan kat Manhattan Fish Market dalam Cineplexes dengan menggunakan voucher yang pernah hubby menang sebanyak RM50.

antara dekorasi dalaman di MFM yang sangat simple dan cantik..

ruangan bekerja untuk menyediakan hidangan nampak teratur dan kemas...

grilled set for two...harga kalau tak silap RM46.90..sedap, kenyang..memang puas hati,,,,
so campur ngan ice peach tea dan tax semuanya RM60.70...tambah RM10.70...oklah..:)

dalam kul 9.30 malam kitaorang gi tengok movie bersama bloggers dibawah Nuffnang kat Hall 8..Ceritanya memang kelakar tapi banyak adengan melampau ganas yang tak sesuai untuk tontonan kanak-kanak...puas hati dapat tengok ngan hubby (heheh dating lagih)
ni lah isi goodies bag yang I dapat..bolehlah....

Comments

yatie chomeyl said…
asyik dpt goodies je, jeles neh..nak jugak boleh? hik3x
Hermit said…
cerita "Kick Ass" memang brutal ganas.. best2... tapi hero more like getting ass kick 24/7 hahaha
hehe...Yatie..camnilah klu idup kat bumi kl...duk kutip goodies jer..antara nak atau tak nak gi event..:)

yo lah dedet awk gelak sakan kat dalam panggung tak hengat...hahah

Popular Posts