Confessions On A Runaway Fashion Show at Mid Valley

Atas jemputan dari Astro, saya telah menghadiri fashion show Confessions of A Runaway di Mid Valley malam Selasa bermula seawal 7.30 malam...tapi cam biasala...kena uruskan anak2 gi tuisyen, solat maghrib, masak dan makan malam..lebih kurang pukul 8pm tiba di Mid Valley :P
saya antara yang "ter"invited...wohhh..Nicholas Saputra pun ader..tapi tak sempat amik gambar..duk melopong tengok kehensemannya yang ada ala2 muka Afiq cengeng...hoho perasan sungguh...

kaunter pendaftran masuk "invited guess"...tempat amik goodie bag pun kat sini gak...

ahem...ahem..ramai berbenor penonton yang datang...tapi cam heppening gak...ramai betul juru foto yang berkaki lebar... Dslr memasing muncung panjang abis ke depan..Saya ngan kamera digital cabuk berwarna pink itu pun ehsan menang dari contest colgate..keh keh

dalam banyak baju peragaan saya paling suka dress ini...cam cantek jer pakai ngan jeans kan..yang lelain tak naklah aii...bersawang sana-sini....hehe...dah namanya fashion kan...mataku ini tetap mengatakan Melampau weiii designnya...saya bukannya hamba fesyen....saya adalah sorang ibu, isteri dan pekerja yang amat sempoi dalam berpakaian...

perghhh..Kak Azie mantap vogue selalu gitu....setiap kali jumpa..mesti glamour2 gitu...huhu..Saya terhutang budi betul pada Kak Azie kerana sudi mengambil goodie bag (angkara lambat sampai punya pasal)...lepastu salahkan trafik yang begitu teruk hahaha
hasilnya...cam biasa..maknya Sin Chan...(hehe tak reti berenti ngutip barang free - statement biasa dari Dedet :P)...
Saya tak tunggu sampai habis...lepak dalam 10 minit lepas tu saya gi shopping ngan Tini kat Jusco(penemanku pada malam itu)..Part ni masa habis begitu lama...
Pagi ni cam biasalah
saya: Dedet nak duit ya...
dedet: Amiklah dalam wallet (ayat biasa dari dedet bila saya mintak duit huhu)

Comments

kisahremaja said…
mak aih..... banyaknye free gift dan kupon diskaun... syoknyeee
best2....lagi klu jumpa ramai kengkawan kat event..:)
yatie chomeyl said…
bestnya,..xtahu plak da fashion sho gini erk kat Msia
ada yatie...tapi biase die tak buat kat public...kali ini cam ada anjuran ngan astro..then die jemputlak pelanggan astro sbg "invited guess"-klu slogan kita terpilihlah huhu :)
Hermit said…
wahahaha... baru perasan, apesal pak guard tu bergaya semacam je?... sebijik cam 'Uncle Tat' hahaha

Popular Posts