Cosmetic Nightmare!

Saya adalah jenis orang yang sangat malas bermake-up...muka takdelah putih ataupun hitam...tapi nak kata jeragat bersawang takdelah jugak...sebab saya rajin mencuci walaupun jarang sekali buat facial.. Ramai kengkawan ajak pergi buat rawatan muka terutama waktu lunch hari Jumaat...tapi tak tahulah kenapa saya lebih menggemari membuat aktiviti tidur sebentar, takpun layan drama swasta kat TV dan paling best gi shopping tak sedar diri...huhu

Hmm tapi bila usia dah menginjak 30 ni ada gak terpikir...huishhh...kalau tak jaga muka...touch-up sikit karang nampak sangat muka memang dah dimamah usia..hmmm...
kebetulan memang ada dapat hadiah barangan Za (RM250) dari magazine Intrend...gi amik kat opis die semalam..duk belek2 produk2 tersebut...best2...best2...tapi percayalah saya tak tahulah bila akan menggunakannya...mesti lepas sebulan masih elok dalam paper bag die...hmmm
p/s: tak pandai betul nak mewarna muka apatah lagi melukis2..ops...dedet (die dah warning make-up jangan over, saham dosa bertambahlak kat die :P )

Comments

mama zharfan said…
BEST BANGET ni ayu!!!
Hermit said…
yelah.. abis kalau tak tegur kan bertambah2 lak share saya, dosa sendri pun banyak nak kena 'tampung' dosa wife lak... faham2 jelah (nasib baik bini sorang je hahaha)
suzz-- paling best dapat cleanser die sekali :)

dedet- yolah..yolah...huhu
Aishah Megahasz said…
Tak nak pakai buatla giveaway...hahahahaha. Pahala banyak tau
aishah...ok gak kan...:)

Popular Posts