Fellow Family Day 2010

Sabtu 10hb April 2010, seperti yang dirancang selama sebulan. Kami telah mengadakan gathering untuk fellow2 CFS...disertai oleh staf RMDD juga...Program ni I telah dilantik sebagai secretary...:)
Program bermula seawal pukul 3 petang dengan coloring contest dan demo masakan oleh Kak Rosinawani...buat kek marble chocolate n cheese kukus..

minum petang juga disediakan....jemput2 pisang, manis, keropok lekor dan nugget...

ada juga sukaneka untuk kanak2..antaranya seperti cari gula dalam tepung...

musical chairs, jalan timbang buku...begitu juga untuk kategori dewasa, ibu dan anak...gamat rasanya apabila setiap permainan dimulakan...terutama permainan musical chairs..tak kira lah untuk golongan dewasa atau kanak2..

sebelah malam ada solat jemaah, tazkirah...dan barbeque....sambil borak dan berkenalan dengan ahli keluarga fellow yang lain...

ada juga aktiviti tukar2 hadiah....

mujurlah ada student rajin menolong membuat kerja pembakaran....hot dog dan sotong...cepat jer abis sotong yg dibakar..:)

antara goodies dan hadiah dari sukaneka serta cabutan bertuah...

beg ini...untuk Afiq cengeng...si peminat tegar semua karektor dalam Pooh n frens..

Comments

joegrimjow said…
wahaa
memanag tersangat menarik ni
;)
Shifa said…
best sangat!
thanks akak! lets do this every year! especially hadiah2 tu memang kebetulan ada jcard day kan..
tp kan kak, committee2 yg x main ni xdpt hadiah pun.. hukhuk..
hahaha!
joe--best bila dapat gather reramai..segala kepenatanpun hilang..:)

shifa-..boleh no hal buat every year..thn depan kita bakar sate lak...insya allah klu ada duit lebih dan vou rm200 kita buat jamuan kecil2lan dan pembahagian souvenier..ok tak?? :P
Shifa said…
ok sangat! hehe.. kita buat post mortem sama.. nnt arrange ngan ustad..

Popular Posts