Nestle Members Day at 1Utama

Pagi tadi saya mendapat pesanan ringkas sms untuk menghadiri Nestle members day kat 1Utama dari kul 7mlm hingga 9mlm...so pakat-pakat ngan kak Rose kitaorangpun pergila...my hubby hantar saya, yana dan akid kat 1Utama..so hubby, afiq dan anaqi pergi Giant KD..shopping gitu...hahah..
Akid masa kat Booth Milo...

so sampai kat New Wing 1Utama..kena register dulu..then pusing spin untuk lucky draw..sehelai kertas putih diberikan untuk diambil cop dari semua booth-booth yang terlibat...punyalah banyak..paling tak tahan booth susu..pelbagai jenis susu saya kena rasa..mabuk dah..huhu


ada booth ais krim, mash potato maggi, milo, kit kat dan banyak lagi..tapi untuk anak saya dua booth paling best-booth maggi dan milo...amboi...

bukan main banyak melantak maggi..huishhh..mentang2 dedet takde..ko main korang yek...

main game wii kat sini..kat booth kit kat...

ni antara goodies yang I dapat setelah mengumpul kesemua cop dari setiap booth...

termasuklah ais krim ni..act dapat 5..dah abis 3...makan kat situ jugak..

voucher RM70...hasil dari lucky draw..oklah...kan
hubby datang amik lebih kurang kul 9 lebih...siap pergi makan Wendy ngan anak2...hoho..saya dengan bangganya inform yang dapat voucher jusco RM70..die ngan bangganya cakap abis duit belanja dapur dan makan kat Wendy lebih dari RM70..:P
anyway saya rasa sangat seronok jumpa kengkawan kat sana..esok cam nak pergi lagila!!
wohoo..

Comments

mama zharfan said…
bestnye dpt jusco voucher tu!!!!!!!!!!!
hehe Akid pecah belon masa lucky draw..:) ada yang dapat rm500 value jusco voucher

Popular Posts