Preview IronMan 2


Dapat 2 preview tix Iron Man 2 dari Hitz.fm online, memandangkan saya ada diskusi aktviti dengan geng2 fellow malam tu so hanya my hubby bersama akid dan anaqi yang pergi tengok...lagipun dieorang tu memang hard fan Iron Man...Malam preview di Cathay Cineplexes bermula pada pukul 9.15 malam..yang best banyak karektor dalam IronMan muncul pada malam itu... :)
Anaqi bersama dengan salah satu karektor filem Iron Man 2..

Akid dan Anaqi... gambar tak berapa cantik guna HP dedet yang tak berapa canggih (pemberian ihsan big boss hahaha)

lagi...layan picture..sangat cantiklah mask/helmet Iron Man 2...survey kat toys'r'us RM170++.. tgh aim nak dapat hadiah tu... huhu... masa Iron Man 1.. I dapat 2 mask/helmet die..best kan

bersama..figurine action Iron Man 2..

ohh yeah Mr Tony Stark versi Malaysia.. hahahah

balik kul 11 lebih...remark dari my hubby "BEST la"....

Comments

joegrimjow said…
30 hb ni masuk panggung kat sini
huhu
pergi tgk citer ni joe...ramai org bagi remark kata best filem ni :)
Hermit said…
@joegrimjow,

pergi tgklah mate.. best.. i think aksi2 lawan IronMan tak sebanyak as in the 1st movie but still will not let u down :)

p/s: eleh Mi, dah BB kasi 'layan' jelah.. same case as 'dugong' mah.. wahahaha

Popular Posts