Shopping kat Butik Levi's

Saya memperolehi voucher Levi's RM100 dari Peraduan Ikon XY Berita Harian kategori saguhati..penyertaan "last minute" akhirnya antara 6 peserta saguhati terpilih..alhamdulillah.
Pagi-pagi lagi lepas tengok rancangan Am.Max kat tv, sarapan kat kedai mamak, kami satu famili dah terpacul kat depan One Utama..Bayangkan sampai dalam kul 9.15 pagi...boleh pilih nak parking kat mana-mana..dan kami antara pelanggan yang pertama melangkah masuk ke dalam OU sebaik pintu utama dibuka iaitu kira-kira kul 10.00 pagi..hebat tak...hahaha

Masuk dalam bangunan OU cam biasa kena tunggu Butik Levi's buka...semangat yang amat..

antara koleksi dalam Butik Levi's yang terhad (butik kat sini kecik je)

Anak-anak I tak kira mana, dalam kedai orangpun dieorang main sesuka-hati...adoilah..

Hasilnya dari Butik Levi's beli t-shirt dan stokin untuk cik Hubby, dan stokin untuk saya..kena tambah RM4.20..oklah kan..
Lepastu pergi toy'rus abis RM43.00...huhu..beli mainan lagi cam biaselah..tapi ada sale untuk member card toy'rus so agak murah dan berbaloilah...
gi umah mak (jumpa sebab mak baru balik dari Umrah dan Biq dari Hong Kong)...dapat souvenir lagi..tocei tocei

sekian..

Comments

sebelas said…
perh bestnya dapat voucher...


http://nomborsebelas.blogspot.com/
Mr Rulez said…
alaa...besh dpt vOucher..nk gak..
ag2 levi's 2..tp ckit..nk bli bj pun tak lepas..asl tak pau diorg lbih ckit..;)
mama zharfan said…
rezeki u murah...rezeki lil baby in tummy jugak tu :)
no 11: alhamdulillah rezeki..walaupun rm100 jer tak sebesar mana berbanding ngan harga t-shirt die..huhu

mr.rules: harga brg best buy mmg ok..tapi takleh guna vou (bygkan jeans boleh dpt rm120)..wlaupun kat tnc vou takde ckp apa2... :P..so alamatnya amik yg murah jerler..

suzz: heheh..
Hermit said…
uih.. tensen betol ngan budak2 tu dalam kedai... nasib baik anak sendri, kalau anak bibik ke icah ke mau je ku fire2 cam otoman sampai hangus... hahaha penin2

Popular Posts