Smart Kids Event PWTC (9-11 April 2010)

O..yeah kami disini Smart Kids di PWTC....utk semalam dan hari ini..esok belum tentu lagi..cam malas nak pergi hari2...heh :)

punyalah kena beratur panjang......hmmmm

booth Munchy...I beli biskut 1 beg RM10...ok gak...banyak isi die

kat Booth Tropicana Twist...ramai nya orang..

kat Booth A1....ada aktiviti jaringkan bola...

anak I ada masuk event kat stage...macam-macam seram anjuran Utusan..tapi bila tiba time giliran dieorang tak naik lak...ended up bawak balik goodies bags dari UTUSAN jer...

ni goodie I dapat semalam Jumaat 9hb April..I pergi ngan Akid n Afiq jer...Pergi kul 10.30pagi balik kul 12tgh..(sebab nak amik Anaqi dan Yana kat Sekolah)

ni goodies yang I dapat untuk ari ni...datang seawal 10.30 pagi..kul 12.30 tgh dah blk..nak attend Fellow's Family Day lak...

Sungguhlah sakan ke sana-sini hari ini..hmmm


Comments

Popular Posts