Toys and Games Fair

Skypark Subang Airport, Selangor pukul 11 pagi...cam biasa aktiviti hujung minggu satu famili..Hubby ternampak iklan kat The Star pasal event ni..tapi bila sampai tak adalah best manapun..tak ada orang sangatpun...huish....nama event jer cam best :(
cam biasa..kalau ada free games (PS3) kat booth..anaqi dan dedet mesti main punya...
I ngan Afiq berbelanja...huhu kat terminal pun boleh gi shopping meh...beli chips dan ais krim jer...mahal beb!

antara koleksi mainan yang dijual...gimmick RM5 hanyalah pada mainan dalam kotak kecil itu sahaja...bila ditanya patung yang besar dan lebih menarik semuanya RM25 ke atas..tersangatlah hampeh iklan sebegini...
dan lain-lain barang mainan..takdelah murah manapun...apapun event ni berlangsung sehingga 2 May 2010...

Comments

Alynn Notnot said…
pergh! heaven gila byk toys!
mama zharfan said…
salute sbb u suka attend mcm2 event ;)
aimi-san said…
o~ cam same je wat kat midvalley ritu ek?? huhu
allyn- byk toys tu takedelah sgt..iklan dier jer gempak abis

suzz- I mmg suke jejalan hehe..esp pergi event

aimi- rasanya yg kat mid valley lagi gempak...:)
Hermit said…
wahahaha... saya DNF main moto GP, kalah dengan bangganya, anaqi lagi terer (x boleh jadi hahaha)...

Popular Posts