1 Mei Hari Pekerja, Saya cuti tapi tidak buat Encik Hubby

Saya tidaklah merancang hendak ke mana-mana layan 4 DVD yang baru saya beli pada cuti Hari Pekerja adalah..walaupun Anaqi begitu beria mengajak saya ke Giant Shah Alam kerana hendak menyertai sesi uji bakat Pencarian peserta Chips More Land Adventures..

Bila petang hubby balik rumah jap, tidur sebab kepenatan..banyak betul problem projek die (kes lori barang rosaklah, barang takleh naiklah macam2)...hmm kesian gak..project kena on sebab kilang shut down for 3 days..semata-mata nak pasang piping baru..walaupun my hubby bukan tukang pasang...die engineer yang bertanggungjawab untuk task tu so terpaksalah menghadap projek tu dari mula sampai siap...

malam tu lepas maghrib die kena pergi balik..disebabkan Afiq menunjukkan mukanya yang sememeh kesian nak minta dibawa berjalan..my hubbypun suruh saya dan anak gi Giant Shah Alam sementara kerjanya siap malam tu...Hantar hubby ke kilang..saya lepak kat Giant sampai kul 10 pm lebih...lepas tu amik hubby balik umah semua tidur tak hengat..sebab kepenatan walaupun seharian dah duk umah yang merimaskan..huh..sekian entri yang membosankan dari saya :P

Comments

mama zharfan said…
tak buat apa2 pun memang rasa penat :) mcm i :) dok umah melayan 2 hero kecik pun penat :p
alissa said…
samalah kita..laki saya pun kerja..duk rumah layan folkart jer..
gi tak ujibakat chipsmoreland??
suzz- samalah I..klu ikutkan list kerja kat umah panjang jer..tapi bila dah bersama anak..penat..tapi lebih suka luangkan masa bersama mereka.. :)

alissa- nasib kita serupa huhu

ezz- tak pergilah ezz..smlm I pergi malam pun ramai..bersungguh2 peserta ujibakat siap pakai sport attire..anak I nak join tapi i duk pikir umur br 9 tahun...takut gak die tak pandai berdikari...

Popular Posts