Bila JCard Kembali Lagi...

Sungguhlah Mak Lemah ke JCard Day ni...dengan 2 orang anak yang tak hantar pergi Sekolah Agama..."Hari Rabu Mummy kat Sekolah Agama tak belajar mana, kitaorang nak praktis persembahan Hari Guru Jumaat ni" ahaks...Hari JCard Day kali ke berapa ntah kat 1Utama ni..tak adalah ramai sangat orang...oklah...kaunter nak bayarpun banyak...so agak relaks bila nak membeli-belah dan membayarnya..

ni antara tempat yang saya aim dulu...baju anak2...princess, barbie, bum, kiko, charges, kikilala..kat sini gak saya jumpa ezna (my comper + blogger fren)...pilih baju kat sini kat 1 jam...tapi murahlah kan...bayangkan kebanyakannya 70% less..gambate...hoho (pesanan penaja ya untuk baju raya) hasil dari kautan dan rembatan cemerlang ala-ala Ronaldinho...hoho...mata biru putih hitamku..
setiap anak dapat satu seluar jeans, dan 2 helai t-shirt kecuali Yana extra satu...Saya amik semua yang ada less 70%

lagipun saya ada nilaian ratusan voucher Jusco samada dapat dari redeem Jusco mahupun contest..yup HARUS dilangsaikan disini...orang bayar ngan kad kredit atau cash, saya lak busy bayar ngan voucher uikk


baju ni pun I rembat...mana tak baju kurung untuk Yana sepasang RM5, baju melayu Anaqi (RM15 sepasang), Akid (RM5.90 sepasang)...murahmeh...dalam longgokkan saya kaut bersungguh-sungguh mencari pasang-pasangannya..semangat Cik Lemah menggali.. :) kualiti kain ok not bad...


barangan baby (pembeliaan last min ya), toto, sarung cadar, bantal less die 20-30%, tapi baju cap tolly joy, pureen saya amik yang harga asal RM13.90 ada less 70%...ada lah 5 pasang kot saya rembat...


Beg sekolah bukan pakai sekarang..tahun depan boleh macam tu ya Cik Lemah...ahaks..trolley spiderman RM30.00 ++, trolley Barbie RM50.00, sling barbie SpiderMan dan Barbie (tak lebih RM20)....

kesan perbelanjaan melampau Mak Lemah...ahaks...redeem voucher balik ehhh..

Balik terbongkang masing2..tapi still muka berseri2 dengan plastik Jusco 6 plastik..senyum dan kenyit2 kat dedet, order pizza jer untuk makan malam..tidurpun dalam senyuman ala2 cam tidur dalam iman...iyolaah tu...

p/s: ni angkara reminder sms dari Jusco la,,,dun forget to come our Jcard Day at 1Utama..aceh

Comments

joegrimjow said…
sampai 70 %????

banyak tuuu
abes duit boleh ni
Hermit said…
sales cun punya,layan je... tapi bab dapat resit claim tu yg tak tahan nih wahahaha...
mama zharfan said…
shopping sakan ni ayu...best...dgr pun terliur me nak join :p
joe...memang dah abes camana tuh,,,adoilah...:P
suzz...i dah terjoin ezz...hahah...obses ngan terapi shopping lately ni..pembawaan budak ke kehkeh

dedet- saya dah amik advance dari kad dedet ya...

Popular Posts