Dari Kenduri Kahwin Ke MSK Gathering

Lagi kisah di Hari Ibu 9hb Mei 2010, pukul 12.30 tgh kami ke kenduri kahwin Bob dan Siti di Pusat Komuniti Hill Park PJ..Kami antara orang terawal sampai..hoho..kes malas nak balik rumah dulu selepas abis shopping sakan kat 1 Utama...
dah takde orang my kids posing sakan la...

antara hidangan untuk makan beradab yang begitu menyelerakan..tapi kalau dah pengantin takdenya nak makan banyak mana..control jer huhu...


so sebelum balik main dulu kat Taman di balai Komuniti kat situ..tak tunggu pengantin memandangkan I dah janji nak gi MSK Gathering kat Puchong...



sampai dalam pukul 1 tgh ++..nampak kawasan basah (hujan lebat rasanya sebelum itu)...tak ramai nampak kelibat bloggers di situ...rasanya ramai yang datang lewat...

antara gerai2 yang dibuka di MSK Gathering....pelbagai dari pakaian, kek, tudung, tupperware sehinggalah ke barangan mainan..


cantikkan baju kurung untuk breastfeeding ni....harganya RM170++..esklusif..tapi I tak belilah...huhu..

goodies yang diperolehi dari MSK Gathering..
I tak dapat nak join aktiviti kat situ memandangkan keadaan cuaca yang tidak sesuai dan anak I pun meragam nak tidur (maybe dah lewat tengahari kot)...hmmm


Comments

Hermit said…
sebenarnya nak lepak tunggu pengantin sampai tapi disebabkan 'rakyat' bermaharajalela diluar kawalan so terpaksa blah sebelum pelamin runtuh hahaha... sampai kat MSK gathering dah headache melampau.. my wife nak lepak je tapi i takleh lama, tak tahan hehehe.. sorry buat penganjur..
see..maharaja sudah bersuara..ahaks

Popular Posts