Hari Sukan IIUM Kindergarten 2010

Hari Sabtu 15hb Mei 2010, my hubby amik cuti dan kami satu famili ke Sukan Tahunan yang mana Akid ada menyertainya salah satu acara yang dipertandingan pada pagi itu..pagi-pagi dah kejut my kids bangun dan bersiap untuk ke UIA Gombak yang agak jauh dari rumah I yang terletak hanya di PJ..sampai2 Akid terus excited, tak nak breakfast langsung takut sakit perut masa berlari katanya..kehkeh... punya semangat Afiq dan Yana tengok acara sukan...baik jer dua orang ni dari mula acara sukan sampai ke penamat...
acara sukan Akid... :) Akid line no.2 dari kanan...

bukan main laju lari....Akid dapat no.2...clap clap...dia memang dah aim nak menang..semangat betul...siap seminggu nak makan cheese, minum susu semata-mata nak dapatkan tenaga..huishhh

kaunter register pemenang2 dalam acara..tempat 1, 2 dan 3...

Akid bersama penyokong2nya yang tegar..ahaks
kesungguhan anak, sokongan keluarga adalah priceless moment bagi saya...
bukan hanya kerana sebuah piala semata-mata..tapi saat berkongsi kejayaan itu bersama...sememangnya menjadi kebanggaan saya sebagai ibu kepada mereka...

moga perhubungan adik-beradik yang bahagia ini kekal sehingga selamanya walaupun setelah saya telah memejam mata...amin

Comments

mama zharfan said…
congrats akid...laju nya lari ;)
semangat tu Akid time tu suzz,,,balik tu terus makan kat restoran wafiy gombak lapor bebeno...
Hermit said…
hehehe at least tak sia2 ambil cuti kasi support... Akid memang bagus cuma kena selalu encourage dia... masa lari pun cam malu2 & asyik tgk member dia je... still tak yakin diri, unlike Yana or Anaqi...

Popular Posts