I'm Not So Hot!

aiseh..
aiseh..
camana nih..
ari ni akan berlangsungnya Hot Pregnant Mom Contest sempena Mom & Baby Expo 2010 di Mid Valley...waduh waduh...cam silap hantar kategori penyertaan jerlah...ekekek..dah I bukannya cun macam selebriti pun..
antara sebebriti tempatan yang I rasa hot waktu pregnant adalah... Erra Fazira...uishhh...langsing gitu lepas bersalin...kulit die cam takde alahan jer kan masa pregnant...
aleya..steady jer minah ni walaupun pregnant anak kembar...aktif tul


Nora Danish...dalam menempuhi dugaan rumahtangga..terus tabah mengharungi walaupun pregnant,,,hmmm

i like this one..kak sharifah shahira..mummy yang gorgeous sokmo...jenis tak kisah selamba jer..tapi I rasa sifat "happy go lucky" and "cool" menyebabkan dia antara paling hot mama ketika pregnant...

tapi saya takdelah hot pun..suam-suam beku jer..hahah
for fun only menyertai acara petang ini...huhu...
acara apa itu...hahaha
malu weh...
apapun jom reramai serbu mami babi expo 2010 berlangsung jumaat sampai ahad (7-9 May 2010) kat Mid Vally...hari ni korang tak digalakkan datang,,,hahah.. (kes tak nak rasa terMALU sangatlah ni)...

jom...jom..

Comments

mama zharfan said…
good luck ayu!! best dpt new experience + memang confirm dpt hadiah kan ;)
yatie chomeyl said…
bestnya...nak g jugak
hahah..consolation prize voucher modern mum rm 100 + langganan mag 6 months...experience tu yang mahal..takleh dibeli huhu


jom yatie...every year expo ni mesti ada

Popular Posts