IP Man- Meet n Greet Session at 1Utama

Saya disini hari ini, dalam pukul 3.00pm, saya dapat jemputan khas dari Gua.com.my untuk menyertai Meet n Greet session with IP man actors (seronok juga sebab saya antara 4 pemenang yang terpilih). Sampai di 1 Utama ruang legar di LG Floor New Wing memang penuh dan sesak..ramai benar yang datang...
antara goodie bags yang disediakan..
penuh setiap level dari bawah sampailah ke atas...
saya dapat duk kat kerusi ini..heheh..kerusi untuk orang2 dari Media..betul2 depan stage..
siap kena interview dengan reporter Sin Chew jit Poh...Hoho yang lawaknya saya tak tengok lagi cerita IP man ni..pelakonnya haram sorang pun tak kenal...macam mana tu...siap wartawan tu tanya which IP man you like most..Ip man1 or Ipman 2...ada meh yang no 1 dan 2...hahah....saya jawab "the latest one"....membijak semua yang saya jawab...paling last die tanya why u like Ipman movie..."martial arts"...itu jer jawapan saya...hahah..."better than Jackie Chan movies"...ni ayat tambahan entah mana dapat idea...

so inilah pelakon2 utama IP man...bawa kamera sia2 ajer..bateri kong...kena guna gak khidmat kamera handphone yang tak berapa cun bila dibuat ambil gambar..
yup...lagi satu snap...artis IP man datang lewat 30 minit...cam biasa alasan traffic jammed (iyolah tu) kui kui- wa pu ci tau
amik gambar..terus jer chow...my hubby dan anak2 duk tunggu dalam kereta...dah plan nak gi shopping kat Tesco KD..Isi Goodie Bag..barangan Magnum ma...haiya...dah suh hubby lelong kat rakan opis die...

Comments

mama zharfan said…
part yg jwb2 soalan psl IP man tu kelakar+cute cara u jwb heheheh
suzz- asal boleh jer I suzz..ahaks..
Hermit said…
mummy memang terer bab2 asal boleh je muahahaha

Popular Posts