Meeting Department cum celebrate Teacher's Day

simple jer kan back drop..
siap ada belon lagi..keje saper la ni...ahaks..
seperti biasanya setiap semester sekurang-kurangnya mesti ada satu meeting..
kebetulan bulan ni ada Teachers Day pada 16hb..kitaorang pun celebratelah sekali...
Meeting start seawal 9 pagi..dekat kul 11 pagi husband Puan HOD call inform yang ur HOD dah jadi grandma..(anak sulung Puan HOD selamat melahirkan anaak sulung lelaki)..wah congrats..congrats..abis meeting terus ke agenda celebrate Hari Guru...
Sememangnya kitaorang segala perayaan pun sambut ahaks..
ada persembahan slide show dari Azimah, Haidir n ex-students, ada penyampaian sajak oleh Kak Ana, ada games dan macam2 lagi
ni antara juadah yang disediakan..macam2 ada-nasi beriani, kuih-muih, buahan, kek dan pelbagai lagi...
ada tukar2 hadiah...part ni paling best,,

so dalam sibuk bergather-gather..
I dapat parcel dari contest online..I pun dah lupa website mana
toy story note book. Petang tadi dedet bawa balik lagi satu..Maknanya I dapat 2 ler..
I join contest reka pantun 4 kerat dari blog http://testatelissia.blogspot.com..pemenang saguhati dapat shawl..suka warna coklat lagi..
I redeem untuk alat ujian tekanan darah dari Anmum. Terima kasih teacher Zaimah kerana sudi kumpul scoop Anmum untuk I...
Payung Alice In Wonderland..contest online emmagem web site..
Paling best hadiah lucky draw..I dapat hamper dari Kak Ngah..
""""
"""
""
"
inilah isi-isii dalam bakul..
ada tudung yang cantik..
buku panduan mendidik anak jadi soleh
coklat..
bunga dan bakul yang sangat cantik...

Terima kasih Kak Ngah!!
Buat semua yang tergolong dalam profesion pendidik "Selamat Hari Guru"
Semoga apa yang diajari kepada anak bangsa mendapat keberkatan berpanjangan..amin

Comments

mama zharfan said…
bestnya dpt byk hadiah ;) rezeki bb kecik dlm perut tu...

Popular Posts