Monday Blues, cenderahati dan informasi!

Tajuk entry diatas hasil kombinasi entry seringkas dari saya..
Yang teramat malas dan rasa badan yang penat..nak tidur ajer rasanya..
Pagi2 dah dah dapat tiket "Marmaduke" (2 pax jer alahai) Belated Birthday wish dari Blackmores bersama hadiah iringan :recycle beg dan voucher RM5
2 tin susu Pediasure..dari abbot nutrien online..best ni untuk2 anak..
dan kepada mereka yang tinggal berhampiran Bangi..
Kalau rajin dan nak makan coklat free...
pergilah kat Kilang Beryl's...
P/S: hari ni saya akan dapat maid sementara (pinjam dari SIL untuk tempoh 2-4 minggu). dan hari ni juga saya telah diberitahu pihak MSD UIA (cam HR), tarikh interview takleh dipostpone atau dipercepatkan untuk kenaikan gred...kalau terbersalin sebelum 31 May 2010, nampaknya saya kena apply balik next year :( ...takpelah rezeki untuk anak tetap ada dan saya tetap redha tentang itu...amin..

Comments

mama zharfan said…
hari2 dpt hadiah :) best!
ciput jer suzz...org opis I siap dah suh i duk kat kaunter tunggu parcel..ahaks
mama tisya said…
chocolate fair tu jual coklat sambil dpt mkn coklat free ke?bestnye saper dk area bangi tu...
Ruha said…
Amin, semoga rezeki akak bertambah2 lagi hendaknya.
mama tisya rasanya die ada buat jualan jugak...n die bagi makan free jugaklah..tu lah kita duk jauh cam malas nak pergi..huhu

ruha-terima kasih ya!

Popular Posts