Saya MC hari ini..tapi hati ini gusar lagi

Setiap minggu bila buat checked-up..mesti dapat MC...hmmm
Saya memang rasa badan dah penat tapi di kepala macam2 perkara nak buat...
Rasa nak pergi terapi shopping jer...ahaks.. Hari ni saya dapat cek dari Dumex Dugro RM200...
dan saya dapat souvenir dari Maybelline...

Tapi saya masih menanti...
1. 3 voucher (kfc, bhp dan giant)..
2. saya masih menanti 3 cek
3. 5 hadiah/goodies dari mag, fb dan contest online..
4. Bilalah saya nak bersalin...huhu...(ala2 lambat biarlah saya pergi interview dulu)
5. keputusan untuk menyambung pelajaran walaupun rasanya kena buat part-time based since dept saya kekurangan staff sekarang...huhu

Walaupun saya MC... ada 2 kerja sedang menanti, "question paper" nak siapkan dan esei my pengguna ala2 satu perenggan jer...camana tuh....

dengan mood rasa nak bercuti dan happy2...i am so lazy...to the max!!

Comments

rezeki akhir bulan cik aida...syukur walaupun tak sebanyak mana...:)
mama zharfan said…
rezeki baby tecit dlm perut tu :) wah byk lg tunggu cek tu!! i always impressed and salute u ayu dgn all ur contest achievements!! semoga cepat2 bersalin and all smooth!! Insya Allah!!
yatie chomeyl said…
selalu dopt hadiah best2 u ni ayu..mmg rezeki anak ;)
dapat hadiah, bestnyer idup
yup i agree mmg rezeki anak. 5 anak, bayangkan berapa banyak rezeki ayu dpt....ayu...u dpt call dumex yer?

Popular Posts