Sememangnya saya sangat bee..ziii...

Setelah marking paper exam student dengan berpulun-pulun since 3 days tempoh marking untuk sem 3..sem terpendek..sebulan lebih ajer...

Lihatlah opis ku ini...
kalau kucing terberanak pun tak perasan...
ni belum tengok tugasan course filing...
prepared questions..for ISM 2112...sorry cacah I am so malas lately ahaks...
tugasan menulisku yang tak mula2 lagi..kecuali tajuk ajer yang dah lengkap ditaip..
mak cik cleaner..tolong vakuum ajer...
kemasnya sendiri...
my hubby dah bising bila I komplen...kertas itu hilang..surat itu hilang..kat opis..
"Awak nak suh saya upah maid indon kemas opis awaklak ke?" ayat my hubby oo..tersangatlah memahami...

ini ada planner saya..hari2 tulis plan apa nak buat..kalau list lebih 10 things to do..
ended paling banyak 5 ajer....camana tuh...

p/s: so minta maaf banyak pada Suzie (miles of smile blog owner) yang selalu invite I join contest blogging...I tersangatlah bz suzz..insyaAllah ada kelapangan I try buat huhu...anyway thanks for inviting me ya...

Comments

mama zharfan said…
no worries ayu ;) work is priority tau!!
yup yatie..busy busy...ohhh :)

Popular Posts