'Slogan Untuk abg eQ..."

saya memang tak ada DSLR..
saya memang malas nak edit picture...
apatah lagi nak buat entry contest panjang berjela...
tapi saya sangat suka dapat hadiah atau cenderajiwa ..kehkeh

so nak join contest ini ya!!

hhmmm...saya follow 'Kurasakan Something...' kerana
sesuatu terindah amat teristimewa, bukan kerana kesegakan dalam picture, mahupun helah-bermadah dalam posting bersahaja, i-follow kerana dalam pengisian ada perkongsian cerita bermakna, sekaligus menambah bacaan koleksi blog membuka minda"

p/s: pesanan penaja untuk keterangan lanjut klik itu gambar diatas ya...




Comments

eqbalzack said…
indah betul slogan ni...
tertarik abg eq....hehe

terima kasih join contest ni...
saya dah linkkan dgn peserta lain...
nntikan keputusannya...
terima kasih dtg singgah abg eq...
datanglah lagi ya...
BestBro said…
@Ayu
Memang la engkau ni survivor, eh bukan! Gladiator sebenarnya. Sebab tengah sakit2 pun sempat post yang slogan ni.
bestbro..wahaha...gelak riak...:P

Popular Posts