Update: Ayu selamat bersalin

Petang semalam Ayu di-transfer ke wad bersalin & di-induce around 7:00p.m...
Alhamdulillah, Ayu telah selamat bersalin pagi tadi pukul 7:26a.m, 28 May 2010... (aiyak, sorang lagi budak May hehe).. thanks for all the doa & well-wishes from friends :)
Meet our latest member in the family, a baby girl... berat 2.6kg... sihat... nama still undecided, i kasi Ayu kuasa mutlak dalam bab ni (sebab dia yg do the hard part) hehehe Ayu pun ok & sihat... katanya penat & mengantuk sebab tak tido semalaman... tapi muka selamba cam biasa je hehehe... that's my wondergirl, thanks bebeh :P
Semua dok kalut nak ambil pic ngan baby... jgn korang penyek adik ngko dah... Paling happy sekali ialah Akid... dari dulu dok sibuk tanya hari2 "dah masuk bulan 6 ke?".. Kali ni bila baby dah keluar dia tanya lagi.. bila jawab cakap bulan 5, dia cakap "mengapa bukan bulan 6 dah keluar?"... i jawab je sebab Akid dok sibuk tanya so adik keluarlah nak jumpa abang Akid.. sengih memanjang je... hehehe.. i takleh lama sangat kat wad sebab my kids cam biasa dah buat sarkas kat sana, kena bawa diorang balik sebelum kena halau hahaha :)

Comments

mama zharfan said…
congrats ayu!! comelnya ur baby!! glad to hear that everthing went smooth :) bagi sikit aura nak dpt baby girl :P
ayu, putih nampak baby u.....insyaallah i akan wat lawatan kt TTDI.:-)
BestBro said…
@Mybro
Tahniah sebab baru dapat baby.

@Ayu
Rilek jer muka ko ek, tak nampak macam orang baru beranak.
suzz- tq tq...

ezna- nak datang habaq awal2..hehhe..mana tahu I keluar meronggeng..

Khirul- 5 orang dah muka kena control selamba...(aku salahkan zul dalam hal ini hahahah)
suzz- aura...aiseh i rasa kena makan vege byk kot kurang daging...hmmmm
BestBro said…
@Ayu
Ye tak ye jugak. Ni masuk no 5 dah kan, sure la ko dah terror kontrol keayuan waktu nak bergambar. Bab yang salahkan Zul tu, aku amat2 memahami. Huhuhu.

P/S: Ayu, kat blog ni nama aku 'BestBro' la. Nama lain aku tak pakai. Huhuhu.



@MyBro
Dengar tu bro! Lain kali jangan asyik shoot first, think later. Nanti banyak benda tak sengaja boleh berlaku. Muakakakak.
ruha said…
cutenye dia, congratz kak ayu
Hermit said…
@BestBro,

banyaklah ngko... this time around not in my plan, it was requested.. aku hanya menjalankan tanggungjawab muahahaha... & of coz i think 1st, that's why it's a baby girl (as requested)... ngko kena 'menuntut' ngan aku bro, really... muahahaha

Popular Posts