Ya Shopping Lagi di Butik Jaspal..

Kenapa mesti di Butik Jaspal..
Kerana angkara voucher inilah...
Saya ke Jaspal 1 Utama hari ini melunaskan voucher-voucher yang diperolehi.. Rasanya ini kali kedua saya ke sini..
Sangat suka shopping di Butik Jaspal 1Utama kerana staff butik ini semuanya baik dan peramah..

koleksi di Jaspal tak adalah banyak mana..esklusif..kalau habis memang tak ada stok dah..
Kali ini saya perasan wallet dan beg agak kurang..ikut kata staff kat Jaspal musim die dah habis..so tengah tunggu stok baru..lebih kurang satu jam duk belek-belek barang-barang di butik ini..dan akhirnya..
saya memilih 1 tshirt, 1 sandal dan 1 plain blouse warna biru yang sangat comel...huhu

balik duk tayang kat hubby..
die siap bagi remark lagi..."bukan awak baru dapat IPanema sandal ke?"..
Huhu...dah namanya perempuan dedet..kasut, sandal ke mana boleh satu...
saya jawab "IPanema warna silver, Jaspal sandal warna hitam bunga2.."
Hoho saya adalah antara tipikal seorang wanita yang kaki shopping dan tak pernah cukup dengan hanya satu koleksi...

Comments

Kie-yu said…
bestnye dpt bnyk voucher. outlet JASPAL tu katne ade? JB ade x?
hudhud said…
Jaspal tak mahal ke? I segan nak masuk haha. Dia standard Zara ke or higher than that?
kie-yu- rasanya kat JB tak de lagi..akan datang mungkin ada kot kat Angsana...huishh

hudhud- dia ala2 zara gakla price die...tapi banyak offer..cam contoh dari 1st may until to 7th may..semua brg die bagi diskaun rm30...oklah kan... :)
mama zharfan said…
best best..bj baru, kasut baru, sandal baru...lps ni shopping handabag plak, then brooch, then bla bla bla...I LIKE!!!!
ya suzz...kita mmg serupa...suka main contest..suka shopping...terapi baik buat diri huhu

Popular Posts