ADoilah dalam hidup berpantang....

Dalam berpantang inilah banyak benda yang nak kena settlekan segera...
Harusnya...saya kena minta bantuan encik Hubby, adik-beradik 2 orang itu, kenalan segalanya..untuk kutip mengutip hadiah dan apa2 perkara urgent yang perlu disettlekan...

contohnya...last week dapat surat pos laju..Afiq ada sesi photoshoot dan penyampaian hadiah untuk Aksi Si Cilik anjuran mag Jelita dari Berita Publishing...
Saya diberitahu ramai pemenang dari luar KL..ada yang datang dari Penang, Johor dan N9..Kiranya Afiq antara orang yang dekat...PJ jer...semua bergaya habis kecuali Afiq ngan favourite Pooh shirt n jeans...punyalah susah nak senyum...muka paten encik Hubby..serious jer memanjang...ahaks..dan Afiq kena sertai catwalk kat Mall di KL bulan Disember tahun ini...boleh ke...????..encik Hubby geleng2 kepala ajer....anak nak jadi model ke???
so ni lah hadiah untuk Afiq...tempat ketiga...
Majalah Mami&Baby...heheh I dapat 6 bulan langganan percuma majalah ni...(hadiah dari Hot Pregnant Mama 2010) :P
gin n jacqie, laptop bag, photo bag and camera pouch...total value RM205...suka ada gak beg laptop baru I...
hoho...yang ni paling best...berkat penulisan slogan inggerisku...polish2 sikit....

Senyum...
Senyum...
Beg Paris Hilton in da' house!!! cantik giteww
senyum melebor jer....
nak pakai bila ehh...raya cam tak sesuai...
special event pastinya...
dah namanya duk berpantang....
saya asyik bergolek ngan Amani....
novel dah khatam 3 buah...
magazine...lebih 5 saya beli untuk buat tambah aktiviti..
tapi tengah risau ni...ada hadiah ada duedate die..
saperlah nak gi tolong kutip2 hadiahku ini...

adoilah...


Comments

mama zharfan said…
murah rezeki mama amani ni :) hadiah beg gin&jacqie+paris hilton supre duper best!!! i like!! contest apa tu ayu?
qin jacqie....kiranya cam lucky the first 8 dari Hello mag..

Paris Hilton- slogan based dari mag yang sama...tak sia2 I beli mag tu bulan tu...u tahulah hello mag cerita pasal artis jer lebih...

i beli sebab nak tukar duit untuk bayar duit parking...

i ada mng beg lagi this week...tote shopping bag..dari contest letters to juliet organized by msn malaysia online...tapi takde saper nak gi mid vally nak amikkan huhu

Popular Posts