Demam Bola-lah sangat!!

Poster dah bertampal bilik seminggu lebih dah...
Saya duk fikir buat apalah tampal team bola ikut group baik tampal jadual perlawanan. nasib baik saya ada satu copy jadual perlawanan, so senang nak rujuk..
Yang paling rasa nak tergelak bila tengok poster kat bilik saya ni ialah trademark "minumlah KOPI JANTAN"..oh tolonglah Dedet...ni dapat dari kedai mamak mana ntah...
So seperti biasa musim bola setiap malam Dedet akan lepak kat kedai mamak sambil layan bola...lagi best rasanya tengok di skrin besar...saya rasa cam nak ikut jer...ahaks...
kalau nak kena membebel 25 jam dari Dedet Beckham silakan lah ya buat permintaan..
ini belum temasuk mak, mama, along dan tok nek..berasap wehh
Hoho.. ni lak rupa Anaqi terbaru..
habis minyak rambut diguna..
nasib baik minyak rambut tu percuma..

setiap kali lepas mandi Anaqi, Akid dan Afiq berebut buat rambut macam ni..
tapi Akid dan Afiq tak berapa jadi sebab rambut die ala2 Ronaldo baru nak tumbuh rambut..

Comments

mama zharfan said…
hehe demam bola melanda ;)
suka tegok outfitt ariff n zharfan..igt nak suh my hubby cari...argentina, france or brazil..huhu

Popular Posts