E Z N A thank you so much!!!!

Today..
My fren Ezna datang...
Datang bersama si comel Dania..
EzZ...u adalah kawan pertama yang datang ziarah I...
ohhh...sungguhlah terharu and best sangat...
Mula2 ingat nak jumpa kat rumah my mum TTDI..
tapi last minute tukar plan..
so Ezz datanglah ke rumah buruk kecik I kat UIA...
(sangat malu I...tapi kerana kawan nak datang..I am so excited..kecik2 la umah oii)
Gambar diatas..kenangan "first time" I jumpa Ezna live (before this kitaorg sms atau email jer)..I datang sempena Rumah Terbuka anjuran Boh dan TV3...ezna dapat second place... :)

wahh dah namanya kitaorang sehati sejiwa dlm bab layan contest..
siap Ezz bawa beberapa forms dan magazine Princess (ada gambar I n Akid menang)..Ezz n Dania menang juga...congrats ya..
Rezeki Amani...katanya Ezna...
Wahhh... thanks for the gift...
tanda ingatan dari U..pun dah buat I terharu..
sorry'ya..hanya secangkir teh dan biskut jacobs..
nanti ya next time I bake cup cake for u...heheh
Friendship isn't always easily described. The Eskimos, they say, have a hundred different words for snow. Unfortunately, the English language isn't quite as innovative, though it has vast opportunities to differentiate meaning. Certainly, Love is one of those opportunities. And so, too, is Friendship.
ezz n suzz
Between the miles-if you need me.
If you need a friend.
Let me be the friend, I want to be, seriously...

Comments

mama zharfan said…
rezeki amani tu :)
thn depan tunggu auntie suzi balik msia yer amani :) kat sini dress baby girl teramatlah byk choice +cantik!! kalau ada rezeki, auntie beli utk amani satu yer insya Allah..

paling best bila u mention bab2 contest tu...kita bertiga sehati sejiwa ;) ;)

congrats to ayu+ezna sbb sama2 menang contest magazine princess tu..kalau i ada kat msia maunya i pun nak join jugak heheh
Ayu u punyer N3 buat i nangis la plak.....huhuhuhu...Dania tanya y r u crying ummi???....ummi kata tengok aunty ayu post kat blog......adoiiii terharu.....mmg rezeki Amani....elok jer dia baik atas i. pastu bila i cium dia, amani bukak mata sikit.....COMELNYER.....kecik sangat. Macamana nak mandikan Amani?....takut i. And Ayu tak nampak macam berpantang pun. Steady sungguh!!!

Amani....nama tu lembut sangat....
suzz- :) takpe..tak perlu susah seganlak I...

tu lah kiranya kita bertiga bab layan contest memang sejiwa kehkheh..boleh jadi geng...:P

thank you...tak sangkalak...I ngan ezz...mng...alhamdulillahh rasanya ezz mention kat I dapat buku value RM60..

Ezz-...thank you sooo much for coming...dtg dari jauh...buat susah jer...takpe next time kita jumpa I bawa Amani...

Dania demam dah Ok?...harap cepat sihat ya...
The Hetzel said…
banyak nya dalam hamper tuh.. rezeki budak..mtk cikit~
hehe...alhamdulillah rezeki..

Popular Posts