i-city Shah Alam ditengah malam

Kisah hari Sabtu malam Ahad lepas...
Saya tidak ikut ya..
Saya bergolek dengan Amani sambil tunggu perlawanan bola..
Huhu
Encik hubby ngan 4 budak comot ke i-city Shah Alam,
kul 8pm bertolak...kul 8.20malam telefon saya berbunyi,
Panggilan dari Encik Hubby..."Hujanlah kat Shah Alam ni, saya pergi Tesco Extra dulu"
Wahhh...shopping dulu eh..
Kul 10 malam baru dieorang pergi i-city..
waduh waduh
so jom layan beberapa pics kat sana..(banyak sebenarnya tapi saya masukkan beberapa ajer, memandangkan berukband lembab yang teramat)...

lampu tajam-tajam...berlampu? ..cam tak bercahaya pun...

Pose Afiq cengeng!

Di bawah pohong kuning diraja bernyala..
Lari keliling pokok cam cerita hidustan mesti best ni

Nasib baik ini hanya patung kalau binatang hidup dah lama inalillah..

Pokok merah yang menyala..

Dah rasa cam kat Korea lak
"Snow Queen" ooo' lakonan pelakon Hui Bin yang mantap!

Puteri kaktus berlampu!

Sangatlah cantekkk!!

Seputih salju!

Gambar penamat untuk entry ini..
Semua dengan baju tidur ya..ala2 balik rumah basuh kaki terus tidur sampai pagi..
Teringinlah tapi bukan ke i-city..hehehe
tapi nak bercuti ke luar negeri..
bolehke dedet?

Comments

mama zharfan said…
lawa nya i-city ni...:)
jom2 dtg cuti2 UK :) boleh kita gi paris sama2 :)
ahaks..paris suzie..

adoillah...

kalaupun buat kutipan derma kilat belum tentu cukup :P
Hermit said…
hehe.. risau je time diorang panjat 'belalang' tu, ganas2 takut patah je LOL...

anak kecik2 susahlah nak jengjalan oversea Mi, tunggu diorang besor panjang a.k.a saya pencen dululah hehe.. takkan lari Paris dikejor..
hok alo dedet tunggu pencen ka??

Popular Posts