Bz di MFFF & Hadiah Yg Diperolehi Pada Hari Ini

Lepas ambil Anaqi dan Yana kat sekolah saya terus ke MAlaysian Furniture & Furnishings Fair di Kuala Lumpur Convention Centre. Ramai sangat orang kat situ maklumlah tiada fee yang dikenakan untuk memasuki ruang pameran.
Isi form untuk lucky draw dapat 2 kerusi comel ini. Cute sangat. I like.

Ruang legar luas yang amat. Anaqi membebel sebab dia lapar dan nak pergi sembahyang Jumaat. Aceh. Tapi saya paling berkenan kat sterika ini..harga asal RM2229, diskaun sempena pameran RM1699. Mak aihh mahalnya. Penat promoter promote kat I..."Tinggal satu jer ni kak, rugi tak beli. Sterika ni khas dari Itali". I cakap kat dia "memang BEST sangat dapat sterika ini. Senang nak gosok, suami takdelah membebel banyak cam tak gosok pagi2 kan. tapi masalahnya suami akak pergi kerja pakai jeans ngan t-shirt. Akak lak kebanyakan baju jenis tak yah gosok..huhu"..Promoter siap bagi diskaun rm50 lagi. "Ambillah kak, akak mesti suka dan puas hati punya performance sterika ni".. I balas balik.."Akak memang nak sangat tapi kalau dapat freelah hehehe"....(I kan ala-ala maknya Sin Chan ahaks)

see ni free ni..ahaks...takdelah, hadiah dari Warkah untuk BabyIbu anjuran babyIbu.blogspot..comelkan..boleh isi kad2 I lepas ni...

ni lak jam tangan Sorcerer's Apprentice...smart beb

dapat t-shirt lagi saiz L...

mainan Puzzle dan key-chan Sorcerer's Apperentice. Hepi I koleksi barangan filem terbaru yang I dapat (menang dari contest online).. Cerita ni best... so I & famili akan gi tengok guna tiket free hehe...(courtesy dari GSC)
.
G...ada apa dengan G..
G-string
Gambate
Go Go..
GCB..best giler...rasa ayam debab panggang
see sedapkan..
sorrylah dedet, gaji masuk hari ini so saya takleh control perasaan..
I lap U GCB..

Comments

Josh Healy said…
Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh
mama zharfan said…
see...that's why u are my contest idol...byk tu
and u memang jenis yg sgt2 lucky tau...sbb menang kerusi kuning yg cute tu...jeles i :p :p
josh...will do it... :)

suzz- u klu kat malaysia...mesti lagi hebat..kekangan sementara jer tuh ;p

Popular Posts