Dalam kelam-kelibut hari Jumaat, hadiah yang sempatku rembat!

Paling best dapat hadiah ini anjuran R.age The Star. Pose ala2 American Idol, saya guna Anaqi sebagai model..heheh...dia buat pose ala2 William siap pakai baju batik lagi, nampak nerd gitu!
RM30 apa kes kalau nak beli bra dari Inner Secret mesti beratus juga kena tambah. Takpe nak survey dulu cari barang paling murah boleh tukar ngan voucher.

CD game PC Prince of Persia, khas buat Anaqi. Lanyakah laptop dedet yo!

Finder301 menang dari facebook. Yang lawaknya hadiah ni sepatutnya diberikan kepada orang yang pertama dapat jawab soalan. Tapi disebabkan kesilapan teknikal "silap declair winner" so dia bagi jer hadiah untuk semua yang menjawab soalan pada hari itu. Dapat touch n go edition world cup 2010 (+reload rm20) dan juga voucher mc d breakfast (3 voucher).

test product Shiseido serum (belum launch kat Malaysia harga pasaran RM300 ++). So kena test 7 hari. hari ke tujuh hantar balik borang dapat souvenir dari Marie Claire Blu Inc. Ada sesiapa yang berminat tak. Dia nak cari orang lagi ni...I boleh rekomen kan.. :p

Comments

mama zharfan said…
congrats ayu!!! bestnya ;)
oong-ong...:)sikit jer..apapun alhamdulillah rezeki...

suzz-:)u lagi hebat..
Syima Emi said…
salam..mcm mane nak jd tester tu?

Popular Posts