Hari Memungut Hadiah

Stompin' Sabah T-shirt menang dari facebook. Lama dah menang, 2 bulan lebih, alih2 hari ni sampai :)

Hadiah dari majalah Princess. 3 hadiah untuk Yana i.e Karate Kid, Marmaduke (tukar pada barangan Pooh, Mickey dan UP) dan buku cerita pilihan. 1 hadiah Akid sempena hari ibu-buku PTS bernilai RM60..Yana paling suka sebab dia suka membaca.

Thanks Ezz, sebab tolong ambilkan hadiah buku cerita :p

4 tiket Predators bersama torch light. sangat cun torch light itu.

my sis menang. I tolong amik kan ajer...So secara tak langsung terlibat dengan tajuk posting hari ni ya..hehehe

p/s: saya capek hari ni!!!

Comments

mama zharfan said…
as usual..impressive!!! ayu. mira(msian GA) ada email u tak? i suruh dia interview u dulu, sbb u dh lama aktif+byk menang contest..dia nak interview i, tp i ckp lps u baru i :P :P
Em's Family said…
dah dah dah... hahaha :) ayu i dah post.. :) thank you for ur time ya!!
suzz-patut u dulu ikut ranking..u kan always my sifu..hehehe

mira- it's ok...no prob...lps ni u interview suzz kasi banyak soalan panas kat die hehehe

Popular Posts