Knight & Day Movie

Saya dating ngan Encik Hubby hari Sabtu malam Ahad ..
Tengok movie 'Knight and Day' lakonan Tom Cruise dan Cameron Diaz..
Tiket free...gambate jelah...dah miss movie 'A-Team' last time..
so kali ni tak nak miss lagi ;p
jalan cerita mula2 agak boring....tapi lama2 oklah..lawak aksi..
saya jenis layan cerita macam ni so memang sukalah tengok..
dedet die lebih pada aksi ganas...cam transformers, predator..
cintan-cintun lagi die tak layan...(frust I tak leh tengok Twilight maraton huhu)

saya dan ex-buaya pren
hoho....

Comments

mama zharfan said…
wah..blouse u nampak sgt trendy ayu!!!
note : my hubby suka baca blog u...selalu dia puji2 u sbb selalu menang contest memanjang..i kata u memang join byk giller contest, so menang pun byk ler!! ehheh
suzz- alamak ya ke..segan la I suzz hehe. My blog ni posting ala2 cam kartun jer.. :P... i beli kat kedai tepi2 giant kj, sebab paten die agar lain sikit terus i beli (boleh tawar menawar harga tu yang best)
Hermit said…
apa2pun Cameron Diaz memang dah nampak tua... hehehe..
hmm...tapi suka tgk Cameron Diaz gelak..jenis happy go lucky giteww

Popular Posts