Meet & Greet Session With Cuci The Musical 2 Casts

Saya, Anaqi dan Yana ke Istana Budaya hari ini 25hb Julai 2010 pukul 3.00 petang..
Yep, saya menang GP untuk ‘Peraduan Cuci Macam Saya’ ..
Sangatlah best dapat berjumpa dan beramah-mesra dengan pelakon2 Cuci The Musical 2..

Pelakon dan pemenang GP..

Part ni paling best..makan-makan sambil borak-borak ngan pelakon CTM2

Diaorang memang kelakar...
Kelakar yang spontan dan semulajadi..
Kitaorang boleh gelak-gelak sakan kat situ..
Tengok gelagat mereka2 ini terutama Nabil..
Semasa penyampaian hadiah..
see saya yang slim kehkeh

Bukan main geng2 comperku Devi dan Dyat..
Say cheese.."candid ya"
Afdlin dan Harith Iskandar bersama Yana..

Potret I tengah mencuci ada kat situ hehe..
Sebelah potret I..potret Devi...
Saya dan Vanidah Imran..cantiknya Vee...

Bersama Jaclyn dan Nabil...

Hans dan Vee bersama Yana...

Hoho...terasa cam nak Krismas lak...
Dua bro' ini memang sporting abis

Nabil...dimana ada makanan disitu ada Nabil..
Dan anak-anak I memang minat Nabil.. :)

me bersama Pro-Compers....
So pass sikit aura kemenangan kat I sikit..heheh
Dari kiri Kak Azie (Kak Vogue)- ratu event, me (insan kerdil), Dyat (raja contest radio dan mag) dan Devi (ratu segala ratu hoho...duta melancong ni)
dapat 2 tix VIP (rm131 satu tix), lanyard dan pinggan perhiasan (betul ke nama dia gitu?)

Yessza..saya pasti menonton teater ini..
Best banget...
Cuma sayangnya Awie tak ada, dia on the way balik KL dari Sabah..
Thanks to Pos Malaysia...
Walaupun setem sudah naik harga...
Hoho

Comments

mama zharfan said…
wah...bestnya ayu!!!! jeles i heheh :P
u dh masuk category pro comper ayu!!! cayalah babe!!
Ayu : u kategori PRO COMPER yg merendah diri. I kategori New comper...ha ha ha :-) CONGRATS AYU DEAR!!!
ruha said…
ala, ade makanan ker , ingatkan beramah mesra ngan tengok citer ni jer, rugi x join hehe
wah cepatnya you blog. hehee...best best meeting you and Dyat too finally. i've met Kak V before but it was great chatting with u all. congrats! :)
Ouled Kenitra said…
pantas sungguh keluarnya berita ini. tahniah.....
suzz- best majlis agak santai.. :) (takdelah pro sangat pun)
ezz- newbie...yolah tu cik ezna..hahah..I know what you did last raya....ahaks
ruha- ada..ruha...selalu klu preview atau majlis ramah mesra yg ada penaja mesti ada makan...(part paling best kehkeh)
devi- nice to meet u also Devi...i memang nak jumpa u sangat :)
Ouled- terima kasih...terpaksa pantas takut esk bz ..heheh

Popular Posts