Nutrition Month Malaysia 2010 Carnival & Malaysia International Toys Fair di Mid Valley


Saya dan anak menyertai Nutrition Month Malaysia 2010 Carnival di Mid Valley. Banyak aktiviti yang disediakan terutama buat kanak-kanak.


Ada sesi maskot beramah mesra dengan pengunjung kanak-kanak. Saya memang suka ambil gambar anak dengan maskot-maskot ni.

Sebelah karnival ini ada Malaysia International Toys fair 2010. Tapi disebabkan masuk kena bayar malaslah saya...


cuma saya sangat suka dengan aksi costume player ini...perhhhh..tak panas ke bang?..ahaks...I like bulu mata akak ni...lentiks giteww
see I like...
punyalah ramai....
sebenarnya banyak lagi..
ada tunder cat lah,
robin hood...
dracula...
tapi I malas nak kejar..
I kan low profile hoho
Sambil-sambil tunggu Anaqi dan adik-adiknya siap aktiviti colouring contest saya mengambil kesempatan berposing sakan dengan karakter animasi dan filem ini...cam poyo jer mukaku berkilat2..hehe
Beginilah keadaan dalam Hall, penuh dengan aktiviti kanak2 mahupun orang dewasa. Setiap booth pasti ada sediakan souvenir yang menarik takpun dapat makan/minum sample produk.
Yana dan abang bulat Vitagen...

Gambar Yana lagi bersama maskot Koko Krunch..
Gebu sungguh bulu kat badan dia kata Yana...hehehe
Aktiviti atas pentas, menari chicken dance..happy sungguh budak2 ni...
ni pula masa aktiviti ho la hoop...Lawak tengok Anaqi gelek macam M Daud Kilau.

Bersama karektor Darth Vader dan StormTrooper.
Antara filem yang I suka..
Macam biasa anak I kalau masuk coloring contest. Dapat saguhati, tapi oklah as long diaorang rasa fun buat aktiviti bersama adik-beradik...ok dah I pun suka :)
Ni pula gambar Anaqi menyertai pertandingan buat sandwich..
Dah macam chef alahai..
Antara goodies dan hadiah yang I dapat sepanjang berada di karnival.. Balik dalam pukul 4.30 petang.. memang letih..tapi....SERONOK!
Esok ada lagi,
Kalau U all nak pergi.
Banyak aktiviti boleh disertai,
Bersama famili yang dicintai.

Comments

yessza...fun to the fullest!
bestnyerrrrrrrrrrrrrr
rajin awak bawak anak2 jalan.......
mama amana..me mmg suka bila tgk ank beraktiviti...hehehe..entertainment free..

Popular Posts