Pre Celebration Akid's Birthday

Tadaa!
Birthday Akid 29 July, tak lama lagi.
Tiap-tiap hari dia tanya "lambat lagike birthday Akid, mummy?"
So my hubby suruh I buatkan kek coklat untuk Akid semalam..
Modal untuk kek dalam sekilo itu adalah kurang dari RM10..
Oklah kalau dibandingkan dengan harga kek kat kedai..
(fresh dari oven lagi)

Semalam lepas makan kek masa minum petang terus Dedet ajak pergi Carrefour cari stand mixer... I like. Macam kena buat kek selalu jer ni.
aceh...

Comments

mama zharfan said…
epi besday akid!! pandai u buat cake ayu..me yilek :P
buat yg simple2 jer suzz... :)
Hermit said…
nasib baik ader sticker Ben10 so boleh tutup sket 'ke-ugly-an' kek tu hahaha... but credit where it's due, memang sedap walaupun rupa tak cantik LOL ;p
yo lah dad..sy nak masuk kelas hias kek lps ni... :)

Popular Posts