Preview Despicable Me 3D

Saya ke Cathay Cineplex...pukul 10 pagi..
ngan 4 angkatan tentera berjasa, anaqi,yana, akid dan afiq
nak pergi tengok Preview Despicable Me..
Menang dari Facebook...
dapat third Prize... :)
kebetulan warga2 showdown 2010 (kat 8tv)
ada buat perlawanan dancing head spin segala bagai..
I duk layan gak...
sebab saya suka tengok penari Alam dari Wakaka Crew...
Anaqi asyik membebel jer kat saya bila tengok "mamat" ni buat head spin..
"Tak lenguh ke dia buat macam tu, tak seliuh ke..."
Ada satu statement tu yang I nak gelak sakan kat situ "Dieorang ni tak nak masuk opis ke asyik menari jer"...dah macam Dedet, kuat betul membebel
so kami ke sini..sebenarnya kerana Minions..
comelkan...satu saiz jer ngan anaqi dan Yana..
Jumpa ramai compers kat sini..
cam biasa geng kaki wayang percuma terutama preview.. :P
vic, lilian, lt tan, badiuz (yg ni tak terjumpa) dan ramai lagi..
ni muka sebelum masuk Hall..
dengan souvenir dari UIP..
lepas movie ada makan2 lagi...
best sungguh Preview kali ini...
jumpa ramai member alam siber satu benua ...
**encik hubby tak ada sebab settlekan SIL untuk register masuk UKM hari ini bersama MIL dan FIL.

Comments

Hermit said…
oii2... siapa kuat membebel?
encik hubby saya...hoho
ruha said…
saya pun suka klau preview ade makan2, best 2.klau dapat pop corn free pon ai suka.rugilah citer ni tak tgk semalm terpaksa burn sebab dorang nak tgk predator hari sama , hari ni citer eclipse akak dapat x?
ruha said…
eh nak tambah, sebenarnye predator pon saya x pergi ingatkan x best cancel last minute sebab macam nak tgk katun so x polo dorangler yg tgk citer predator huhuhu, mlm ni mesti ai polo......
akak tgk predator special screening smlm...rugi ruha tak dtg...heheh..klu tak blh jumpa..eclipse dapat back to back,,,

Popular Posts