Registration @ UKM

My hubby hantar adik pompuan bongsunya pergi registration di UKM Bangi last weekend... Kursus Sains Genetik...
Nie bukan group demonstrasi jalanan tapi 'penyambut tetamu' khas mengalu2kan kedatangan student baru UKM & para ibubapa... Pegang banner & bersungguh2 melambai kat depan main gate (dak2 laki dengan jayanya dieksploitasi, tolonglah.. hahaha)
Bangunan asrama Kolej Ibu Zain... oklah... atas bukit... syok lepak (read: titon)... :P
Ruang tamu blok cik cah.. meriah... mural sana-sini.. Hubby cakap 1st time melangkah masuk teringat IIUM Educare si Afiq hahaha...
Siap ada 'fire place'... stokin2 cinonit utk si Santa letak gift.. uih... kreatif2 sungguh dak pompuan nih... (senior dululah)
Ni hasil 'kegatalan tangan' Sheda & my Hubby... katanya ex-penghuni letak sticker nama masing2 kat depan pintu bilik, disebabkan banyak sangat sticker2 alphabet so diorang susun nama mewakili 'penghuni2' baru hehehe... sila2 datang cari si Kaka & Messi kat UKM (tengah frust lagi tuh)...
ni kat dalam bilik Cik Cah, wall sebelah katil roommate dia... tak tahulah nak gelak ke haper...
Cik Cah pun dah jadi 'kanak2 riang ria' selepas 30 saat dalam bilik barunya... hahahaha.... apa2pun ALL THE BEST... :)

Comments

mama zharfan said…
comel + sweet ajer deco2 kat bilik hostel ni :) kanak2 riang ria :)
i rasa mahallah cfs tak seceria hostel kat my sil..huhu

Popular Posts