Viva Espana!

Akhirnya Spain merangkul Juara Piala Dunia 2010...
1-0 , sengit beb.. Netherlands kalah hmmm
See my Blue Bear Esbearanyol dari Celcom. Reload RM30 boleh tukar satu Blue Bear,
Koleksi barangan esklusif dari Celcom sempena musim Bola.
Frust gak kebanyakan contest mengenai Piala Dunia I teka Brazil juara..
ceh!

Meh Sepanyol kasi lanyak itu Brazil.. awal2 lagi dah kalah aiseh

Macam mana pun lagi 4 tahun I tetap sokong Brazil..
alwiz be my favourite team..
walaupun "pengalah" kehkeh
p/s: dengar cerita semalam mereka yang pakai kain batik atau kain pelikat tonton bola kat i-city kalau kena spot ngan Hot.fm dapat rm200. Geng tengok bola bersam Era.fm kat Sunway hanya penyokong Spain bersama Pak Nil yang datang. Penyokong Netherlands bersama team Ray dan Haniff langsung tak nampak batang hidung. Kat Bukit Bintang pula kecoh dengan adegan2 pergaduhan penyokong 2 team ini, last2 dieorang tutup skrin..wallau...
moral of the story tengoklah kat umah boleh makan keropok ngan air kopi banyak kali sambil bergolek ngan bantal..heheh..free lak tu....

Comments

mama zharfan said…
me temankan hubby layan Wc separuh jln sbb kena tidokan my kids plak heheh
ruha said…
yer, tngk kat rumah lagi afdal, nak bergolek ker nak ape ker gaya bebas ,kuak lentang suka hati, nak makan boleh masak meggi sendiri, jimat2 , tp hari ni ngantuk giler, saya plak lepas 2010 nie jerman selamanya hehe
suzz- kitaorang kat sini ku 2am match die...bertahan memasing sebab dah final match

ruha- betul tu keselesaan itu penting hehe
i plak kena tidur. esoknyer nak hantar dania gi school. nasib tya hubby sape menang WC sebab soalan pertama sape menang WC untuk Red Fm RM5000 Minute. HUHUHU
ezz...sikit lagi ezz nak grab 5k klu tak boleh belanja makan :)
Anonymous said…
I regret, that I can not participate in discussion now. I do not own the necessary information. But with pleasure I will watch this theme.

Popular Posts