Alhamdulillah..

Semalam saya memang tidur memanjang lepas solat isyak pukul 9pm..
Mata dah tak tertahan terus tidur sebelah Amani..
Batuk jangan cakaplah tak berhenti...rasa nak pecah jer peparu ni ahaks..
Kebetulan cik Hubby pergi hantar SIL balik kolej kediaman kat UKM..
Anak2 duk bising mengaji lepas buat latih tubi..
Sedar-sedar Akid duk mengurut kaki saya...
Afiq duk picit kepala (sakit dia tarik2 rambut konon2nya mengurut)..
Anaqi sibuk nak buat nescafe untuk saya..(sebab dia tahu saya gila minum kopi)
Pukul 10 lebih encik Hubby balik bawa balik ubat Breacol (since saya malas nak gi klinik)
Wah....masa tu terasa saya terasa bahagia sangat..semua orang sayang mummy ya..
dan petang ini saya terima bingkisan berita yang cukup membuat saya senyum bahagia..
Hasil saya pergi interview promotion grade (hari ketiga masa berpantang)..
dan dorongan tak berbelah bahagi dari hubby ngan mak...
gaji naik..elaun bertambah :)
alhamdulillah, syukran-syukran...
rezeki untuk tahun ini...

mungkin juga antara rezeki untuk Model Of The Year anak Mummy ni...

Comments

mama zharfan said…
congrats ayu!! me tumpang happy :) rezeki anak2 u tu :)
Em's Family said…
congrats!! rezeki anak anak
suzz, amira dan razali- syukran...boleh tambah tabungan...
insyaAllah uol's pun akan dapat rezeki2 yang baik utk tahun ini.. :)
Hermit said…
alhamdulillah.. mummy mmg rajin berusaha... always proud of u..
thanks dedet...muah muah
setya said…
Alhamdulillah rejeki memang tidak disangka datangnya kapan.

Popular Posts