Berbuka Puasa Bersama Radio Era di BoraOmbak

Hari Jumaat malam Sabtu 27/8/2010 saya menghadirkan diri bersama suami di BoraOmbak untuk mewakili kawan yang tidak dapat hadir atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan...heheh
Memang banyak makanan kat situ...standard perut bulan puasa...bukannya boleh makan banyak mana...tapi paling makanan yang saya rasa paling best kat situ ialah pengat pisang...harum dan sedap rasanya...
Harga buffet kat sini takdelah mahal sgt..dewasa RM45 dan kanak-kanak RM30...

pilihan mee dan sup yang pelbagai, kambing, ikan, ayam bakar....

*meja kami yang betul2 depan stage
memang hari ni KL jammed teruk...mujur cik hubby drive so banyak lokasi lah dia main cilok2..mana2 jalan masuk semua tersumbat ngan kereta...akhirnya kitaorg tiba dekat pukul 6.30pm, tapi team dari radio era tak sampai lagi...kebetulan hari hujan so berpindah-randah gak meja...tapi no hal..janji boleh makan dengan selesa.. :)

ni antara makanan yang sudah selamat didalam perut ku...

act..event ni sempena contest "kesegaran bersama Johnson dan Era"...so ada 10 winners... my fren one of the winner...dapat hamper Rm200..
kitaorang balik awal since my hubby kena gi temerloh malam tu juga...projek dia ada problem.. :(
p/s: Ruha-berat deh hampermu itu...huhu..anyway thanks ya!

Comments

mama zharfan said…
sunnguh best sbb mkn free :)
sekali-sekala...suzz...
ruha said…
akak,trimas yer kak, budimu ku kenang hingga akhir hayat, chewah