Bila Amani Pakai Headband

Comelkan kalau baby pakai headband....
lagi2 yang besar gedabak cam baby kat atas ni..huhu
Bercita2 nak belikan untuk Amani headband yang besar macam tu satu hari nanti :)

Saya beli set headband (3 in 1) ini kebetulan ada diskaun 50%...
Excited sangat sebab last time masa saya beli masa Yana masih baby lagi..huhu

yang ni motif ropol-ropol


motif ribbon plain (kain baldu)


motif bunga...

cam bunga setaman kat atas kepala...
p/s: nak raya macam2 pesen baju raya kat pasaran...lagi2 untuk baby girl...

kena kuatkan iman kalau tak habis satu kedai memborong baju...

Comments

mama zharfan said…
cutenya!! beli crochet hat jugak lah..yg dijual kat little mama love boutique tu :)
suzz- tengah survey2 ni...mmg comel...
Ayu : sekali tengok Amani macam Aleesya anak Erra la plak!!!
ezz-- haha ya ke...dah cam anak celebriti lak...hihi...
ayu tak caya u gi fb erra fan page....serious u!!!